Shopping cart

0 item(s) in your shopping cart

     
We're sorry, this page is not available in your language.
The text below is in Dutch.

Over Garlando

Garlando is sinds 1954 gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van sport- en vrijetijdsartikelen. De producten van Garlando worden gekenmerkt door hun hoogstaande kwaliteit en typische design.

Fabriek Garlando Bij Garlando gaan vakmanschap en technologie hand in hand en dat merkt men aan de producten die het bedrijf groot hebben gemaakt; voetbaltafels, pooltafels, tafeltennistafels en air hockeys.

Garlando heeft zich doorheen de jaren zeer sterk kunnen positioneren in de markt van binnen- en buitenspelen dankzij hun jarenlange expertise in het veld. Mede daardoor heeft het bedrijf haar kwaliteitsvolle aanbod kunnen uitbreiden met trampolines, voetbaldoelen, schommels, etc.Garlando werkt ook samen met Stiga, het Zweedse bedrijf is de absolute marktleider op het gebied van tennistafelbats. De lijn die ze samen produceren bevat niet enkel tennistafels en accessoires maar ook materiaal voor allerlei andere binnen- en buitensporten, zoals badminton, minitennis, tafelspelen (voetbal en hockey). Daarnaast biedt men ook scooters, snowracers en sleeën aan.Daarnaast heeft Garlando ook een overeenkomst kunnen sluiten met de Duitse multinational Kettler. Door die overeenkomst kan Garlando zich succesvol vestigen in de markt van de home fitness. Ook wilt men zich sterker profileren in de markt van buitenspeelgoed (voornamelijk gericht op kinderen) met onder andere schommels en glijbanen.De samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hapro (gespecialiseerd in zonnebanken) is goed nieuws voor iedereen die houdt van wellness en pure verwennerij en zich enkel tevreden stelt met het allerbeste.In 2010 heeft Garlando, in samenwerking met het relatief jonge merk Equinox, haar eigen darts op de markt losgelaten. Tegelijkertijd vertegenwoordigt ze ook de absolute marktleider op het vlak van darts; het Engelse Unicorn.

Over Garlando
In stock Limited availability On request